KRYSTALINE TECHNOLOGY

Е специјалист за развој, производство, дистрибуција и техничка подршка за најновата генерација на хидрофилна кристална технологија. Сите производи на KRYSTALINЕ се дизајнирани и произведени во Шпанија , согласно строги европски стандарди за квалитет.

МИСИЈА

Создавање на дополнителна вредност во изградбата и одржување на работите и инфраструктурата, преку иновации и популаризирање на одржливи решенија. Ефикасност во градежништвото

ВИЗИЈА

Создавање на суштинска референца како технолошко решение за проблемите со хидроизолација

Иновации во корист на градежниот сектор

ВРЕДНОСТИ

Посветеност и почит кон сите пазарни агенти, клиенти, добавувачи, конкуренти, колеги, итн. Ефикасност, напор и квалитет во создавање на вредност и уживање по понатамошната работа.

Соработка

Преку напорите на одделот за истражување и развој на Кристалин и во тесна соработка со разни истражувачки центри, универзитети, тела за сертификација и разни престижни компании, „Кристалин“ разви една од најконкурентните кристални технологии на пазарот, дозволувајќи и на компанијата да обезбеди одржливи и трајни водоотпорни решенија за бетон.

 

Користете ја нашата стручност

Контактирајте нè за да ви помогнеме со постојани технички решенија за вашите проблеми со хидроизолација.

Ве очекуваме да не контактирате.